Popularni postovi

18. 04. 2012.

rođendanske čestitke I


Sretan ti rođendan sunce moje malo, volim te volim, ti si moje blago, neka ti cvijeće u životu cvijeta i sretno živi mnogo, mnogo ljeta.

Tog dana kad si se ti rodio nebo je plakalo i padala je kiša,  jer je ga je napustila najljepša zvijezda i došla na zemlju. Sretan rođendan!

Koliko se zemlja oko sunca kreće toliko ti želim uspjeha i sreće... sretan rođendan!

Zaboravi svu muku, tugu i boli. Na današnji dan samo voli. Ne dozvoli nikom da ti želje kvari... da ti je sretan rođendan i nek ti se ispune sve ljepe stvari!

Da ti mašta doseže zvijezde na nebu, da sačuvaš zdravlje i pamet lijepu, i da najljepši ostvari ti se san.. to su moje želje tebi za rođendan!

Ne želim da ti se ispune sve želje, jer onda više nećeš ŽELJETI! Ne želim da ti se ispune svi snovi, jer onda više nećeš SANJATI! Želim da ti se svaki dan ispuni nekoliko želja i snova i da dugo - dugo dolaze bolja jutra nova! Sretan rođendan!

Svaka ti minuta sretna bila, svaka ti se želja ispunila! Nek te kroz život sreća i zdravlje prati, ljepših ti želja ne mogu dati! Sretan rođendan!

Znam da su putevi na ovoj planeti trnje koje bode, da je malo staza što sreći vode, ja to znam po sebi, a ako postoji put do sreće ja ga želim tebi! Iskrene čestitke za rođendan!

Ispuni godine životom, a ne život godinama. Ostvari ono sto želiš, i sačuvaj ono što voliš!! Sretan ti rođendan!

Sve što ti srce želi, to ti želim ja. Sve što ti duša treba, nek ti nebo da! Sretan rođendan!


Pročitajte i
Rođendanske čestitke

Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala na komentaru