Popularni postovi

19. 04. 2012.

Rođendanske čestitke II


Sve što poželiš da ti se ostvari, a ono što te muči brzo zaboravi, zdravlja i ljubavi što više, a velike probleme neka odnesu kiše.. Sretan rođendan!

Sve što život čini ljepim, a tebe sretnim, neka ti donese ovaj dan! Sretan rođendan!

Rođendan je tvoj, sve do neba gore svijeće. Nije važan broj, samo da su sve od sreće. Još godina sto nek te prate pjesme naše i u ime to podignite u vis čaše!

Neka ti se dani u tvom životu što sretnije troše, neka te pogodi sve što je lijepo, a promaši sve što je loše.. Neka ti život bude kao san, želim ti: sretan rođendan!

Polete li anðeli poput ptica, dotaknu li predivan osmijeh tvog lica nek ti ponesu poruku na krilima bijelim da ti sretan rođendan želim!

Da se zaljubis ali sretno, da ti ljubav traje vjecno, da zaboravis sve ono sto ti je stvaralo boli zeli ti netko ko te iskreno voli. SRETAN RODJENDAN

Veceras je duso, rodjendan tvoj, jos malo pjesma nasa ce proc...vino i svijece, na stolu ruze dvje, a znam da ipak neces doc. Ipak, sretan ti rodjendan!
Svake godine na ovaj dan tvoji roditelji proklinju rodu! Srećan rodjendan!


Bez kajanja gledaj u prošlost, bez straha u budućnost, ne očajavaj nikada u životu i znaj da more posle najveće bure izbacuje najlepše bisere. Srećan rođendan!


Želim ti ono što se niko neće setiti da ti poželi, a što ti išcekujes ćuteći. Neka i to neizrečeno, što samo ti znaš, bude ispunjeno… Srećan rođendan!

Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala na komentaru