Popularni postovi

16. 04. 2012.

Rođendanske čestitke


Ispeći koru od SREĆE, nafilovati ZDRAVLJEM, pa onda LJUBAVLJU i na kraju sve ukrasiti USPEHOM sa dosta PARA! Srećan rođendan!

Samo otvoren um prima mudrost, samo otvorene ruke primaju darove, samo otvoreno srce prima ljubav i samo najdraže osobe primaju ovu poruku. Sve najbolje za rođendan!

Živ i zdrav bio i ni zub te ne zabolio! Sretan rođendan!

Želim ti da ovaj i svaki svoj idući rođendan provedeš u zagrljaju voljene osobe i neću se jako ljutiti ako ta osoba ne budem ja, jer je najbitnija tvoja sreća"
potpis
Onaj koji je tako daleko od tebe, a tako blizu tvoga srca

Neki su rodjeni sportasi, neki su rodjeni glumci, neki su rodjeni glazbenici, a neki poput tebe rodjeni su ...jako, jako davno!Sretan rođendan.
Živi, vrišti, razbijaj i pleši, jer čovjek je rođen da gubi i griješi. Prodivljaj dane, prokockaj noći, jer jednom se ni to neće moći. Sretan rođendan.

Zelim ti slatke snove i andjele da te vecno cuvaju a samo cu ja u tvom zivotu biti,mali djavo koji ce da te gnjavi i davi,spavaj ako mozes od mene.Sretan rođendan.

Zamisli sebi nešto najljepše, najslađe . Dodaj tomu beskrajnost, proširi sa viječnošču, ukrasi zvijezdama, tek tada ćeš znatki koliko ti toga želim za rođendan.

Dan kad si se rodila, padala je kisa. Nije padala stvarno, nego nebo je plakalo sto je Andjela izgubilo.

Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala na komentaru