Popularni postovi

01. 04. 2015.

Uspostavljen kontakt sa vanzemaljcima

Vrijeme 31.03.2015.godine,06,38 sati, minute koje su dramatično promijenile istoriju čovječanstva.
Astronomi sa instituta Max Planck u Bonnu I njihovog radio teleskopa Effelsberg su primili vanzemaljsku poruku iz pravca zvijezde Capella koja se nalazi u sazviježđu  Auriga.
kontakt sa vanzemaljcima
Sazviježđu  Auriga

Astronomi su sigurni da je riječ o signalu koji šalju inteligentna bića I več su uspjeli da dešifruju neke matematičke konstantne na osnovu kojih se nadaju da će uspješno prevesti I ostale terabajte podataka koji od trenutka prvog kontakta I dalje pristižu u njihov astronomski opservatorij.
Prema prvim saznanjima objavljenim u njihovom internet vijesniku astronom koji je prvi primjetio poruku zamalo nije pao u nesvjest .Nakon što su utvrdili da je riječ o signalu naše svemirske brače tu informaciju su prenijeli I Setu Šostaku jednom od vodečih stručnjaka za vanzemaljski kontakt koji je uključen u dešifrovanje vanzemaljske poruke koja bi sudeči po količini informacija koje nam stiže mogla predstavljati revoluciju u cijelokupnoj ljudskoj istoriji.
Po Šostakovoj neformalno izjavi moguće je da dobijamo informacije koje će nam iz korijene promijeniti živote besplatnu energiju,hranu teleportaciju I tko zna kakva naučna saznanja.
Svi svjetski opservatoriji su pozvani da se uključe u prvi kontakt I da surađuju u razmjeni informacija,svaki trenutak je bitan.

Nove informacije o o ovoj megavjesti donosimo uskoro.

Pročitajte i

Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala na komentaru